BYD SEAL U forbrug*: 19,9-20,5 kWh/100km. Rækkevidde*: 420-500 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 10-100%: 6 t og 30 min. til 7 t og 55 min. v. max ladeeffekt 11 kW. Hurtig-/lynopladning, 30-80%: ca. 27-28 min v. max ladeeffekt på 115-140 kW. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

BYD – en del af den stærkeste opstilling

24 lande, der alle deler den ultimative drøm om at løfte trofæet som europamester i fodbold. BYD deler drømmen med dem alle – og med alle jer, der ser frem til al den spænding, underholdning og dramatik, der er i vente.

BYD Dream Weeks 11.-25. juni

Fodbold er ensbetydende med drømme, leg og underholdning. Som UEFA EURO 2024 (TM) Official Partner vil BYD sørge for, at du bliver ramt af EM-stemning, når du besøger vores forhandlere.

Dream Weeks giver dig mulighed for at se på drømmebiler fra BYD - og for at drømme om at vinde EM-billetter. Du kan også drømme, at du er fodboldstjerne, når du forsøger at chippe bolden i mål og vinde sjov merchandise, eller du kan drømme, at du har samme verdensklasse-teknik som Anusha Samia, der er blandt verdens bedste 'panna'-spillere.

Prøvekør ATTO 3 og vind billetter til EM-finalen

Prøvekør ATTO 3 og vind billetter til EM-finalen

Vi er vilde med EM, og vi er vilde med ATTO 3 - vores lækre elektriske SUV. Derfor er det lidt af en drømme-kombination, at vi trækker lod om to billetter til EM-finalen i Berlin blandt alle, der prøvekører ATTO 3 i juni.

Lodtrækning om EM-billetter

Lodtrækning om EM-billetter

Når du besøger vores forhandlere, skal du huske at spørge efter en tilmeldingsseddel. Hvis du udfylder den, er du nemlig med i lodtrækningen om billetter til nogle af sommerens EM-kampe.

Konkurrencebetingelser:

Prøvekør ATTO 3: Konkurrencen er organiseret af BDK Mobilitet A/S og løber i perioden 1/6-2024 – 30/6-2024. Lodtrækningen foregår blandt alle, der prøvekører en BYD ATTO3 i juni måned. Der findes 1 vinder af 2 x billetter til UEFA EURO 2024-finalekampen i Berlin d. 14. juli 2024 – o g en ATTO 3 til at køre frem og tilbage i. Vinderen skal selv arrangere evt. kost, logi og opladning. Vinderen kontaktes direkte via mail d. 1/7 2024. Vi tillader os at trække en ny vinder, såfremt vinderen ikke vender tilbage inden for 2 dage fra første kontakt. Præmien har en værdi af kr. 8.952,- og kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos Nic Christiansen Gruppen kan ikke deltage i konkurrencen. 

 

Lodtrækningen: Konkurrencen organiseret af BDK Mobilitet A/S og løber i perioden 11/6-2024 – 20/6-2024. Lodtrækningen foregår blandt alle, der har udfyldt en lodseddel og lagt den i kassen hos sin forhandler. Der findes 1 vinder af 2 x billetter til UEFA EURO 2024 16.-delsfinalen i Dortmund d. 29. juni 2024. Vinderen skal selv arrangere evt. kost og logi. Vinderen kontaktes direkte via mail d. 20/6 2024. Vi tillader os at trække en ny vinder, såfremt vinderen ikke vender tilbage inden for 2 dage fra første kontakt. Præmien har en værdi af kr. 2.610,- og kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos Nic. Christiansen Gruppen kan ikke deltage i konkurrencen.

Chip bolden i mål

Chip bolden i mål

Kan du ramme plet i vores 'chip-bolden-i-mål'-konkurrence? Så er der sjove merchandise-præmier i vente. Du behøver ikke tilmelde dig på forhånd - bare kig ind til os, mens vi har Dream Weeks - så får du chancen for at vise, hvad du kan.

Grib controlleren og scor mål i en SEAL U

Grib controlleren og scor mål i en SEAL U

Vidste du, at BYD's biler har Vehicle-2-load-teknologi? Det betyder, at du kan bruge den som strømkilde, f.eks. til en fladskærm og en spillekonsol. Prøv selv, for vi inviterer til et spil FC24 i bagagerummet på en SEAL U.

Teknik i verdensklasse

Vores butikker får besøg af én af verdens dygtigste fodboldartister. Anusha Samia er en del af verdenseliten i sporten 'panna', og hun glæder sig til din udfordring, når hun besøger din BYD-forhandler. Du behøver ikke tilmelde dig - du møder bare op, og så er Anusha klar til kamp.

Hvad er 'panna' og hvem er Anusha?

Panna er et artistisk fodboldspil, der handler om tricks og finter. Man spiller én-mod-én på en lille bane, der er 6 meter i diameter. Den, der scorer flest mål, vinder - med mindre den ene deltager laver en 'panna' (kontrolleret skyder bolden mellem benene på modstanderen) og derved knock-outer sin modstander. Anusha er blandt verdens bedste panna-spillere. Hun er 19 år gammel og er klar på at blive udfordret på panna-banen i din Terminalen.

Her kan du møde og udfordre Anusha:

13. juni fra kl. 13.00 - 17.30 i Birkerød
14. juni fra kl. 15.00 - 17.30 i Taastrup
19. juni fra kl. 13.00 - 17.30 i Odense
20. juni fra kl. 13.00 - 17.30 i Aarhus
21. juni fra kl. 13.00 - 17.30 i Fields

 

Vi glæder os til at se dig til Dream Weeks.

Find din nærmeste forhandler her

Forhandlere

Kun fantasien sætter grænser

Livet er, hvad du gør det til. Og selvom der er stor forskel på en lækker elbil og en fantastisk fodboldkamp, så er det kun fantasien, der sætter grænser for lighederne. For BYD's biler er så fyldt med udstyr, at du altid kan finde noget, der vækker forventninger til næste kamp.