BYD SEAL U forbrug*: 19,9-20,5 kWh/100km. Rækkevidde*: 420-500 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 10-100%: 6 t og 30 min. til 7 t og 55 min. v. max ladeeffekt 11 kW. Hurtig-/lynopladning, 30-80%: ca. 27-28 min v. max ladeeffekt på 115-140 kW. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

BYD – en del af den stærkeste opstilling

24 lande, der alle deler den ultimative drøm om at løfte trofæet som europamester i fodbold. BYD deler drømmen med dem alle – og med alle jer, der ser frem til al den spænding, underholdning og dramatik, der er i vente.

BYD Dream Weeks 11. juni -14. juli

Fodbold er ensbetydende med drømme, leg og underholdning. Som UEFA EURO 2024 (TM) Official Partner vil BYD sørge for, at du bliver ramt af EM-stemning, når du besøger vores forhandlere.

Dream Weeks giver dig mulighed for at se på drømmebiler fra BYD, og du kan drømme, at du er fodboldstjerne, når du forsøger at chippe bolden i mål og vinde sjov merchandise.

Chip bolden i mål

Chip bolden i mål

Kan du ramme plet i vores 'chip-bolden-i-mål'-konkurrence? Så er der sjove merchandise-præmier i vente. Du behøver ikke tilmelde dig på forhånd - bare kig ind til os, mens vi har Dream Weeks - så får du chancen for at vise, hvad du kan.

Grib controlleren og scor mål i en SEAL U

Grib controlleren og scor mål i en SEAL U

Vidste du, at BYD's biler har Vehicle-2-load-teknologi? Det betyder, at du kan bruge den som strømkilde, f.eks. til en fladskærm og en spillekonsol. Prøv selv, for vi inviterer til et spil FC24 i bagagerummet på en SEAL U.

Teknik i verdensklasse

BYD byder på teknik i verdensklasse. Det samme gør Anusha Samia, som er én af verdens dygtigste fodboldartister. Anusha Samia er en del af verdenseliten i sporten 'panna', og hun har kastet fodboldartisterier af sig i vores butikker i de seneste uger. Lad dig inspirere af hendes videoer og giv vennerne en udfordring på din nærmeste panna-bane.

Hvad er 'panna' og hvem er Anusha?

Panna er et artistisk fodboldspil, der handler om tricks og finter. Man spiller én-mod-én på en lille bane, der er 6 meter i diameter. Den, der scorer flest mål, vinder - med mindre den ene deltager laver en 'panna' (kontrolleret skyder bolden mellem benene på modstanderen) og derved knock-outer sin modstander. 

 

Vi glæder os til at se dig til Dream Weeks.

Find din nærmeste forhandler her

Forhandlere

Kun fantasien sætter grænser

Livet er, hvad du gør det til. Og selvom der er stor forskel på en lækker elbil og en fantastisk fodboldkamp, så er det kun fantasien, der sætter grænser for lighederne. For BYD's biler er så fyldt med udstyr, at du altid kan finde noget, der vækker forventninger til næste kamp.