ELBIL TOUR 2023

BYD er med på Elbil Tour 2023

BYDs modeller er skabt til opmærksomhed – og vi kan ganske enkelt ikke vente med at komme ud og vise dem frem på Elbil Tour 2023. BYD er fra fredag d. 13. maj med på tur til Frederiksberg, Kolding, Herning, Aalborg og Taastrup. Udover muligheden for at prøvekøre BYD ATTO 3 disker vi også op med masser af aktiviteter i børnehøjde og en konkurrence, hvor du kan vinde et superflot mobilt udekøkken til en værdi af 2.500 kr. Se hele turplanen herunder og book allerede nu en prøvetur.

Tour-planen

Oplevelser i børnehøjde

Det er ikke sikkert, at familiens yngste synes, elbiler er det mest spændende i verden. Til gengæld kommer der til at være stenmaling og en række andre aktiviteter i børnehøjde.

Vind et mobilt udekøkken

På alle events trækker vi sidst på dagen lod om et mobilt udekøkken magen til det, kokkene på standen laver mad på – perfekt til terrassen eller til at tage med ud i det blå. Værdi: 2.500 kr.

Book prøvetur

Vil du være sikker på en plads bag rattet i en BYD ATTO 3, anbefaler vi, at du booker en prøvetur. Godt nok har vi hele 2 biler med, men der plejer at være rift om dem. Klik på byen tættest på dig – så guider vi dig resten af vejen til prøveturen.
Frederiksberg

Frederiksberg

Book
Kolding

Kolding

Book
Herning

Herning

Book
Aalborg

Aalborg

Book
City2 i Taastrup

City2 i Taastrup

Book