BYD DOLPHIN

BYD DOLPHIN

Tilmeld nyhedsbrev BYD Dolphin Top Banner 3100X1330px

BYD DOLPHIN

Kommer til efteråret 2023

Skabt til bybilledet

BYD DOLPHIN er fremtidens bybil med futuristiske linjer og en rækkevidde på op til 427 km, så der er nok at glæde sig til, når BYDs nye model kommer til Danmark til sommer.  

Op til 427 km*

Rækkevidde (WLTP)

29 min.

Ladetid 30-80% med hurtiglader (80 kW)

7 sek.

Acceleration (0-100 km/t)

*Den elektriske rækkevidde bliver påvirket af kørestil, bilens hastighed, køreomgivelser, temperatur og andre faktorer. Det betyder, at de faktiske tal kan afvige lidt fra testtallene. Derudover kan brugen af bilens komfortsystemer som fx aircondition eller sædevarme også påvirke de faktiske tal.

HIGHLIGHTS

Yndefulde former

Yndefulde former

BYD DOLPHINs kurvede design er inspireret af delfinens yndefulde former, når den springer op af vandet. Også indvendigt giver designet fornemmelsen af at være svøbt i bølger.

Et sikkert kort

Et sikkert kort

Sikkerhedsfunktioner i overflod er standard i BYD DOLPHIN: Automatisk nødbremse, vognbaneassistent, blindvinkelsensor, 360° kamera og opbremsning for passerende biler ved udkørsel fra p-bås.

Plads til livet

Plads til livet

Bagagerummet i den rummelige BYD DOLPHIN har uden problemer plads til 4 kabinekufferter – og er det ikke nok, kan begge bagsæder lægges ned, så der er plads til hele 1.310 liter bagi.  

BYD Dolphin Sidespejl Linkcard 1200X628px
BYD Dolphin Kabine Linkcard 1200X628px
BYD Dolphin Baglygte Linkcard 1200X628px

TILMELD NYHEDSBREV

Vil du være blandt de første til at høre om priser, salgsstart og mulighed for forudbestilling?