BYD DOLPHIN

Fra 234.995 kr.

BYD DOLPHIN

Fra 234.995 kr.

BYD DOLPHIN. 15,9 kWh/100km. Rækkevidde*: 427 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 10-100%: 5 t og 25 min. v. max ladeeffekt 11 kW. Hurtig-/lynopladning, 30-80%: ca. 29 min v. max ladeeffekt på 80 kW.

*Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Fiks elbil. Nomineret til Årets Bil 2024

Pris fra 234.995,-

Kåring: Årets fornuftskøb i Europa 2024

Kåring: Årets fornuftskøb i Europa 2024

BYD DOLPHIN er kåret som 'det bedste nybils fornuftskøb 2024'. Det er den europæiske Autobest-jury med medlemmer fra 32 forskellige lande, der har kåret BYD DOLPHIN som det bedste nybils fornuftskøb 2024.

Læs mere

HIGHLIGHTS

Legesyge former

Legesyge former

Designet på BYD DOLPHIN er inspireret af delfinens yndefulde former, når den springer rundt i vandet. Også i kabinen giver designet en legesyg fornemmelse af at være svøbt i blide og bløde bølger.

Intelligent sikkerhed

Intelligent sikkerhed

BYD DOLPHIN er ikke bare legesyg. Den er også intelligent i alle leder og kanter. Automatisk nødbremse, vognbaneassistent, blindvinkelsensor, 360º. kamera og opbremsning for passerende biler ved udkørsel fra P-bås er bare nogle af de funktioner, BYD DOLPHIN har.

Oceaner af plads

Oceaner af plads

Bagagerummet på 430 l er ikke, hvad man venter, når man ser den lille og smidige BYD DOLPHIN udefra. Men rummeligheden er imponerende, og hvis du tilmed lægger bagsæderne ned, har du plads til hele 1.310 l bagage.

FLYDENDE OG SMIDIG BYKØRSEL

BYD DOLPHIN er skabt til at bevæge sig smidigt og flydende gennem byen. Bilens design, køreegenskaber og intelligens gør det både sjovt og nemt for dig at navigere i byens trafik, og når du rammer landevejen eller motorvejen kan BYD DOLPHIN stadig bide fra sig med sin komfort, køreglæde og acceleration fra 0-100 km/t på bare 7 sekunder.
Strømlinet design

Strømlinet design

Både på forenden og omkring bagruden er BYD DOLPHIN udstyret med et mønster, der leder tankerne hen på delfinens finner. Dermed understreges bilens fleksibilitet, og det giver et frækt twist til det strømlinede ydre.

 

Som en fisk i vandet

Som en fisk i vandet

Med sine skarpe kanter og udtryksfulde linjer på siden, understreger designet bilens køreegenskaber. Bevægelig, fleksibel og kraftfuld.

Bølgeformet LED-signatur

Bølgeformet LED-signatur

De karakteristiske baglygter med bølgeformet LED-signatur giver BYD DOLPHIN et levende og iøjnefaldende udtryk på bagenden.

 

ET HAV AF FARVEKOMBINATIONER

BYD DOLPHIN findes i en lang række forskellige farver og kombinationer. Alt efter hvor meget opmærksomhed, du vil tiltrække dig i byen, kan du vælge mellem klassiske eller mere friske farvevarianter. I Design-modellen kan du vælge et to-farvet design på både karosseri og fælge, og interiøret på din BYD DOLPHIN vil altid afspejle den udvendige farve, du vælger.

BYD DOLPHIN Comfort

Obs: BYD DOLPHIN Comfort Jet black har levering fra juli 2024
Creme white

Creme white

Amethyst purple

Amethyst purple

 Coral pink

Coral pink

Urban grey

Urban grey

Skiing white

Skiing white

Jet black

Jet black

BYD DOLPHIN Design

Skiing white<br>+ Urban grey

Skiing white
+ Urban grey

Atlantis grey<br>+ Jet black

Atlantis grey
+ Jet black

Coral pink <br>+ Urban grey

Coral pink
+ Urban grey

Surfing blue<br>+ Urban grey

Surfing blue
+ Urban grey

INTELLIGENT INTERIØR

Oversvømmet med smarte detaljer

Oversvømmet med smarte detaljer

BYD DOLPHIN er proppet med smart udstyr, der ellers sjældent findes i biler i denne klasse. Det hele kan overskues og styres nemt og smart på skærmene ved førersædet.

Masser af plads på overfladen...

Masser af plads på overfladen...

Når du kigger ind i BYD DOLPHIN, bliver du overrasket over hvor meget plads, der er. Her kan sagtens sidde 4 voksne - og hvis du skal have de små med, er der ISO-fix på både forreste passagersæde og på de to bagsæder.

...og masser af bagageplads i dybden

...og masser af bagageplads i dybden

Det er ikke kun i kabinen, rummeligheden er enorm. Bagagerummet er på 430 l, og hvis du lægger begge bagsæder ned, når du helt op på en kapacitet på 1.310 l.

UDVID DIN HORISONT

BYD DOLPHIN er en unik elbil i sin prisklasse. For ikke nok med, at den har en forrygende udstyrs- og sikkerhedspakke til prisen og en attraktiv garantiordning, så klarer den også sagtens 400 kilometer på en enkelt opladning. Det er med til at gøre den til den perfekte elbil, både til dig, der skal have din første elbil, og dig, der allerede har erfaring med elbiler. Uanset om du er på udkig efter en ekstra bil, eller om du har brug for en smart og sjov bil, der har plads til hele familien.

Op til 427 km*

Rækkevidde (WLTP)

29 min.

Ladetid 30-80% ved hurtiglader (150 kW)

7 sek.

Acceleration (0-100 km/t)

204 hk

Hestekræfter

60,4 kWh

Batteri

430 l

Bagagerum

*Den elektriske rækkevidde bliver påvirket af kørestil, bilens hastighed, køreomgivelser, temperatur og andre faktorer. Det betyder, at de faktiske tal kan afvige lidt fra testtallene. Derudover kan brugen af bilens komfortsystemer som fx aircondition eller sædevarme også påvirke de faktiske tal.

Garanti

Garanti

Med en BYD får du en af markedets bedste og mest omfattende garantier – både på selve bilen, men også på bilens batterier. Det giver tryghed og sikkerhed for, at du er godt kørende mange år ud i fremtiden.

BYD DOLPHIN leveres med en fabriksgaranti på 6 år/150.000 km, mens garantien på batterierne er 8 år/200.000 km (Alt efter, hvad der kommer først).

Læs mere om garantier

Udstyr

Bilen er spækket med udstyr - se det hele her
Se hele udstyrslisten her

Se hele udstyrslisten her

Se udstyr og data
Euro NCAP - 5 Stjerner

Euro NCAP - 5 Stjerner

BYD DOLPHIN har fået fem stjerner i den omfattende Euro NCAP-test. Alle BYD's biler er bygget med sikkerhed som højeste prioritet, og derfor forventer vi altid, at bilerne får topvurdering hos Euro NCAP, der siden 1997 har sikkerhedstestet alle nye bilmodeller. Euro NCAP støttes bl.a. af EU-kommissionen samt en række motor- og forbrugerorganisationer i Europa. Når Euro NCAP tildeler de maksimale fem stjerner, er det således en bekræftelse af, at BYD DOLPHIN lever op til alle de højeste standarder, når det gælder sikkerhed.

Se hele tilbehørsbrochuren her

Se hele tilbehørsbrochuren her

Vil du sætte dit eget præg på din BYD DOLPHIN, så se vores tilbehørsbrochure.

Se den her

Teknologisk frontrunner

BYD har siden 2004 været en af pionérerne inden for elbiler – og det afspejler sig i bilernes teknologi, som på flere områder er banebrydende.
e-Platform 3.0

e-Platform 3.0

BYD DOLPHIN er udstyret med den helt nye BYD e-platform 3.0, som er designet udelukkende til 100% elektriske biler. 3.0 e-platformen har som mål at gøre elbiler mere intelligente og endnu bedre i forhold til sikkerhed og rækkevidde.

Blade Battery

Blade Battery

BYD har været en af pionérerne i batteriindustrien i mere end 26 år. Vores seneste revolutionerende skud på stammen, Blade Battery, har bestået en serie af ekstreme test og er ét af verdens mest sikre batterier.

Læs mere
Varmepumpe som standard

Varmepumpe som standard

Ikke alle elbiler i dag er udstyret med en varmepumpe – men i BYD DOLPHIN er det standard. Pumpen udnytter spildvarmen fra drivlinen til opvarmning og afkøling af kabinen, så du får optimal komfort under kørsel.

TILMELD NYHEDSBREV

Så er du blandt de første til at høre nyt om DOLPHIN og BYD.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan skrive i vores chat, ringe til os eller skrive en besked. 

Vi er altid klar til at hjælpe.

Kontakt os