BYD SEAL

Fra 349.995 kr.

BYD SEAL

Fra 349.995 kr.

BYD SEAL. 16,6-18,2 kWh/100km. Rækkevidde*: 570-520 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 10-100%: 7 t og 30 min. v. max ladeeffekt 11 kW. Hurtig-/lynopladning, 30-80%: ca. 26 min v. max ladeeffekt på 150 kW.

*Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.


Udforsk den eksklusive BYD SEAL

Pris fra 349.995,-

HIGHLIGHTS

Dyb og rummelig kabine

Dyb og rummelig kabine

BYD SEAL giver dig følelsen af luksus, samtidig med at den er praktisk og fleksibel. Fra førersædet har du overblik over alle funktioner, og på passagersæderne er både rummelighed og komfort i en klasse for sig.

Prisvindende design

Prisvindende design

Vinder af den internationale IF Design Award 2023. Med sin sportslige og aerodynamiske stil er BYD SEAL en bil, der tiltrækker sig opmærksomhed. Elegant, strømlinet og spækket med køreglæde.

 

Intelligent køreoplevelse

Intelligent køreoplevelse

Køreglæde og sikkerhed hjælpes stærkt på vej af de mange intelligente køreassistenter i BYD SEAL, der også er udstyret med 360 graders kamera, stor rotérbar touchskærm og et væld af sikkerhedsudstyr, der følger med som standard.

MERE END KRUSNINGER PÅ OVERFLADEN

Med sin elegance og sit strømlinede design får BYD SEAL dig til at skille dig ud på vejen. Med sit aerodynamiske udtryk, der er inspireret af sælens strømlinede kropsbygning, glider BYD SEAL smidigt fremad i byen, på landevejen og på motorvejen. Det er langt mere end krusninger på overfladen. Det er rendyrket køreglæde, der breder sig som ringe i vandet.

Nysgerrig forende

Nysgerrig forende

Med sin nysgerrige og dynamiske front er BYD SEAL bygget til at ville frem i verden. Unikke LED-forlygter, parkeringssensor og masser af smart udstyr, gør SEAL til et markant og udtryksfuldt bekendtskab.

Aerodynamisk flow

Aerodynamisk flow

Sælen er strømlinet og glider ubesværet gennem vandet. På samme måde er SEAL aerodynamisk og har et smidigt og muskuløst udtryk, der er præmieret med en iF Design Award.

Elegant bagende

Elegant bagende

BYD SEAL bliver rundet af med en imponerende og elegant bagende. Mørktonet bagruder, LED-baglygter, der løber henover bilens bagende og masser af smart udstyr fuldender SEAL's fornemme og elegante design.

ELEGANT AFSTEMTE FARVEMULIGHEDER

BYD SEAL kommer i flere forskellige farvemuligheder. Alt efter om du vælger Design eller Excellence-modellen, kan du vælge mellem elegante nuancer i både grå, hvid og sort, eller du kan skrue lidt op for kuløren med en grøn eller blå bil.

Ice blue

Ice blue

Atlantis grey

Atlantis grey

Polar white

Polar white

Space black

Space black

Shadow green

Shadow green

Indigo grey

Indigo grey

KOMFORT OG RUMMELIGHED

Kabinen i BYD SEAL
Kabinen i BYD SEAL
Det hele er lige ved hånden

Det hele er lige ved hånden

Du har alting lige ved hånden med den smarte og rummelige midterkonsol. Her er et væld af funktioner ved gearskifteren, hvor du kan betjene mange af bilens smarte tjenester og egenskaber. Desuden har du god plads til trådløs opladning og til opbevaring.

Nye perspektiver

Nye perspektiver

Udsynet i BYD SEAL er unikt. Panoramataget er et kapitel for sig, og uanset om du skal starte, køre eller stoppe igen, giver BYD SEAL dig nye perspektiver på din kørsel. Med parkeringssensorer foran og bagved og med 360° kameravisning, bliver din kørsel så sikker som mulig.

Blød og smidig bekvemmelighed

Blød og smidig bekvemmelighed

Når du betragter BYD SEAL udefra er du ikke i tvivl om, at det er en eksklusiv og luksuriøs bil. Den følelse bliver kun forstærket, når du tager plads i et af bilens læderbetrukne sæder. Forsæderne har både kulde og varme og kan indstilles til mange forskellige højder og former.

DETALJER, DER ER VÆRD AT DYKKE NED I

Med BYD SEAL får du ikke bare en bil, der er designet til at tiltrække sig opmærksomhed for sit ydre. Den er også designet til at give dig ro og bekvemmelighed i kabinen, og så er den proppet med udstyr og sikkerhed.

Op til 570 km*

Rækkevidde (WLTP)

26 min.

Ladetid 30-80% med hurtiglader (150 kW)

3,8 sek.

Acceleration: 0-100 km/t

Op til 530 hk

Hestekræfter

82,5 kWh

Batteri

400 l

Bagagerum

*Den elektriske rækkevidde bliver påvirket af kørestil, bilens hastighed, køreomgivelser, temperatur og andre faktorer. Det betyder, at de faktiske tal kan afvige lidt fra testtallene. Derudover kan brugen af bilens komfortsystemer som fx aircondition eller sædevarme også påvirke de faktiske tal.

Garanti

Garanti

Med en BYD får du en af markedets bedste og mest omfattende garantier – både på selve bilen, men også på bilens batterier. Det giver tryghed og sikkerhed for, at du er godt kørende mange år ud i fremtiden.

BYD SEAL leveres med en fabriksgaranti på 6 år/150.000 km, mens garantien på batterierne er 8 år/200.000 km (Alt efter, hvad der kommer først).

Læs mere om garantier

UENDELIG MÆNGDE AF TILBEHØR 

Udstyr og dataliste

Udstyr og dataliste

Avanceret teknologi behøver ikke være svært at håndtere. BYD's biler har en uendelig mængde af innovative køreassistenter og sikkerhedsudstyr, der hjælper dig til en mere behagelig, inspirerende og sikker køretur. 

 

Se udstyr og data

Euro NCAP - 5 Stjerner

Euro NCAP - 5 Stjerner

BYD SEAL har fået fem stjerner i den omfattende Euro NCAP-test. Alle BYD's biler er bygget med sikkerhed som højeste prioritet, og derfor forventer vi altid, at bilerne får topvurdering hos Euro NCAP, der siden 1997 har sikkerhedstestet alle nye bilmodeller. Euro NCAP støttes bl.a. af EU-kommissionen samt en række motor- og forbrugerorganisationer i Europa. Når Euro NCAP tildeler de maksimale fem stjerner, er det således en bekræftelse af, at BYD SEAL lever op til alle de højeste standarder, når det gælder sikkerhed.

Se hele tilbehørsbrochuren her

Se hele tilbehørsbrochuren her

Vil du sætte dit eget præg på din BYD SEAL, så se vores tilbehørsbrochure.

Se den her

TILMELD NYHEDSBREV

Så er du blandt de første til at høre nyt om SEAL og BYD.

Teknologisk frontrunner

BYD har siden 2004 været en af pionérerne inden for elbiler – og det afspejler sig i bilernes teknologi, som på flere områder er banebrydende.

e-Platform 3.0

e-Platform 3.0

BYD SEAL er udstyret med den helt nye BYD e-platform 3.0, som er designet udelukkende til 100% elektriske biler. 3.0 e-platformen har som mål at gøre elbiler mere intelligente og endnu bedre i forhold til sikkerhed og rækkevidde.

Blade Battery

Blade Battery

BYD startede som batteri-fabrikant og har siden skabt et af verdens bedste batterier til el-biler. Med BYD SEAL præsenterer vi et endnu bedre batteri med cell-to-body teknologi. Det vil sige, at batteriet nu er en integreret del af bilens opbygning, så køreoplevelsen bliver endnu mere stabil, bilen får et lavere tyngdepunkt og et lavere gulv, fordi batteriet er en integreret del af bilens gulv.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan skrive i vores chat, ringe til os eller skrive en besked. 

Vi er altid klar til at hjælpe.

Kontakt os