BYD ATTO 3

Fra 284.995 kr.

BYD ATTO 3

Fra 284.995 kr.

Skabt til alle hverdagens overraskelser

Pris fra 284.995 kr.

Privatleasing fra 3.995 kr.

Designet til høje forventninger

BYD ATTO 3 er et sporty, aerodynamisk bekendtskab, som vækker opsigt på vejene og hæver barren for elbilers formåen.

Farver

Surfing Blue

Surfing Blue

Climbing Grey

Climbing Grey

Parkour Red

Parkour Red

Skiing White

Skiing White

Interiør

Brugervenlige funktioner og et legende udtryk med masser af funky detaljer gør det til en sand fornøjelse at sidde bag rattet i BYD ATTO 3.
Højt til himlen

Højt til himlen

Nyd lyset fra solens stråler og nattens stjerner igennem det store panorama soltag, som kan skydes tilbage på varme dage.

Komfort på køreturen

Komfort på køreturen

De ergonomiske sportssæder er beklædt med vegansk læder – og kan naturligvis både opvarmes og justeres elektronisk, så komforten er i top.

Behagelige bagsædepladser

Behagelige bagsædepladser

BYD ATTO 3 er bygget på en ny platform, som gør gulvet bagi helt fladt og skaber overraskende meget plads for bagsædepassagererne.

Sansefuld stemning

Sansefuld stemning

Vælg mellem 32 farver til at skabe præcis den stemning, der passer til dit humør – med mulighed for at lade lyset skifte i takt til den musik, du hører.

Rummeligt bagagerum

Rummeligt bagagerum

BYD ATTO 3 har et rummeligt bagagerum på 440 l og med bagsæderne slået ned hele 1.440 l.

Trådløs opladning

Trådløs opladning

Midterkonsollens design afspejler den funky røde tråd i interiøret. Her finder du bl.a. en ladeplade til trådløs opladning af mobiltelefonen.

Overraskende overbevisende

Det er svært ikke at lade sig begejstre over BYD ATTO 3’s acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 7,3 sekunder. Eller over rækkevidden på 420 km, som gør det nemt at lægge alle bekymringer om afstande bag sig.

420 km*

Rækkevidde (WLTP)

30 min.

Ladetid fra 30-80% ved hurtigladning (150 kW)

7,3 sek.

Acceleration (0-100 km/t)

204 hk

Hestekræfter

60,48 kWh

Batteri

18"

Hjul

*Den elektriske rækkevidde bliver påvirket af kørestil, bilens hastighed, køreomgivelser, temperatur og andre faktorer. Det betyder, at de faktiske tal kan afvige lidt fra testtallene. Derudover kan brugen af bilens komfortsystemer som fx aircondition eller sædevarme også påvirke de faktiske tal.

Garanti

Garanti

Med en BYD får du en af markedets bedste og mest omfattende garantier – både på selve bilen, men også på bilens batterier. Det giver tryghed og sikkerhed for, at du er godt kørende mange år ud i fremtiden.

BYD ATTO 3 leveres med en fabriksgaranti på 6 år/150.000 km, mens garantien på batterierne er 8 år/200.000 km.

Garantierne er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret BYD-forhandler til en slutkunde. Følgende elementer er ikke dækket af BYDs fabriksgaranti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af dansk købelov. Læs mere i den pågældende models garantihæfte.

 

Udstyr

Bilen er spækket med udstyr - se det hele her
Se hele udstyrslisten her

Se hele udstyrslisten her

Se udstyr og data

Teknologisk frontrunner

BYD har siden 2004 været en af pionérerne inden for elbiler – og det afspejler sig i bilernes teknologi, som på flere områder er banebrydende.
e-Platform 3.0

e-Platform 3.0

BYD ATTO 3 er udstyret med den helt nye BYD e-platform 3.0, som er designet udelukkende til 100% elektriske biler. 3.0 e-platformen har som mål at gøre elbiler mere intelligente og endnu bedre i forhold til sikkerhed og rækkevidde.

Blade Battery

Blade Battery

BYD har været en af pionérerne i batteriindustrien i mere end 26 år. Vores seneste revolutionerende skud på stammen, Blade Battery, har bestået en serie af ekstreme test og er ét af verdens mest sikre batterier.

Læs mere
Varmepumpe som standard

Varmepumpe som standard

Ikke alle elbiler i dag er udstyret med en varmepumpe – men i BYD ATTO 3 er det standard. Pumpen udnytter spildvarmen fra drivlinen til opvarmning og afkøling af kabinen, så du får optimal komfort under kørsel.

Galleri

7110929 BYD ATTO3 Hero 1920X1080px 2

Oplev BYD ATTO 3 hos din lokale forhandler

Tilmeld nyhedsbrev

Så er du blandt de første til at høre nyt om BYD.