BYD ATTO 3

Fra 285.095 kr.

BYD ATTO 3

Fra 285.095 kr.

BYD ATTO 3

Fra 285.095 kr.

Forbrug*: 16,0 kWh/100km. Rækkevidde*: 420 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 10-100%: 5 t og 25 min. v. max ladeeffekt 11 kW. Hurtig-/lynopladning, 30-80%: ca. 30 min v. max ladeeffekt på 80 kW. *Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Mød BYD ATTO 3

Ekspressiv og dynamisk.

TO GRUNDE TIL AT KØBE ATTO 3 NETOP NU

Nu med mulighed for anhængertræk

Nu med mulighed for anhængertræk

Siden vi introducerede BYD ATTO 3 i Danmark, har I ønsket jer muligheden for aftageligt anhængertræk. Nu har vi fået fabrikken til at sende os et begrænset antal ATTO 3, der er klargjort til at kunne trække op til 750 kg.

Kan tilkøbes for 13.995 kr. og bestilles fra uge 25, 2024. Det viste billede af anhængertræk er en illustration og afspejler ikke nødvendigvis det endelige produkt.

1 års gratis strøm*

1 års gratis strøm*

Vi fejrer, at vi har fået et begrænset antal af ATTO 3, der nu er klargjort til anhængertræk, og tilgængelig i en ny frisk, grøn farve, ved at tilbyde et års gratis strøm. Tilbuddet gælder, hvis du køber inden 12. august 2024 (dog kun så længe lager haves)*.

Se vilkår

HIGHLIGHTS

Front

Front

Den robuste front lægger ikke skjul på, at ATTO 3 er en SUV. Fronten gemmer på utallige innovative funktioner, der sikrer, at køreoplevelsen både er sikker, fornøjelig og nem at betjene.

Side

Side

Et udtryk, der på samme tid er slankt og robust udtrykker bilens status som rummelig og fleksibel SUV, og de store 18" hjul er med til at give et muskuløst og sporty udtryk.

Bag

Bag

Med den gennemgående LED-baglygte har ATTO 3 et frækt udtryk, der gemmer på masser af praktiske funktioner og et stort, rummeligt bagagerum.

KLASSISK, LEGESYG OG FULD AF POWER

BYD ATTO 3 er en stor, elektrisk SUV med et sporty, aerodynamisk udtryk, som vækker opsigt på vejene og hæver barren for SUV-elbilers formåen.

Plads til smil

Plads til smil

Det må gerne være sjovt at køre i bil, selvom det er de praktiske hverdagsopgaver, der skal klares. De smarte kopholdere er designet, så de ligner guitarstrenge, du får 32 forskellige farver til din ambientebelysning, og det store centerdisplay kan roteres, så du selv vælger, om den skal vende vandret eller lodret.

Plads til bagage

Plads til bagage

BYD ATTO 3 er fuld af plads. Bagagerummet har en kapacitet på 440 liter, og hvis du lægger bagsæderne ned, øger du pladsen til 1440 liter.

Plads til livet

Plads til livet

Sikkerheden er i top i ATTO 3, der har fået de maksimale 5 stjerner i EURO NCAP. Det giver plads til at nyde køreturen med masser af sikkerhedsudstyr, komfort og ISOFIX på både passagersæde og vinduespladserne på 2. sæderække.

FARVER

Obs: BYD ATTO 3 Comfort Skiing white har en leveringstid op til 2 måneder.

Explorer Green

Explorer Green

Surfing Blue

Surfing Blue

Climbing Grey

Climbing Grey

Parkour Red

Parkour Red

Skiing White

Skiing White

UDSTYR

Teknik

Teknik

Med køreassistenter, parkeringssensorer, 360 graders omgivelseskamera, skiltegenkendelse og adaptiv fartpilot som nogle af de mange punkter på udstyrslisten, får du en elbil, der er proppet med al den innovative teknik, du kan drømme om.

Panoramatag

Panoramatag

Det store panoramatag giver en lys og imødekommende stemning i kabinen, og du har frit udsyn til den åbne himmel - og stjernehimlen, når det er nat. På varme dage kan du skyde taget tilbage, så du ikke bare kan se den friske luft - men også invitere den indenfor.

Komfort

Komfort

Du sidder fantastisk i ATTO 3, der byder på ergonomiske sportssæder beklædt med vegansk læder. De kan opvarmes og justeres elektronisk - og mens du sidder godt tilrette, kan du komfortabelt gøre brug af bilens mange funktioner som f.eks. trådløs opladning i midterkonsollen.

DETALJER

Det er svært ikke at lade sig begejstre over den store BYD ATTO 3’s acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 7,3 sekunder. Og over at få en rækkevidde på 420 km i en el-SUV. Det gør det nemt at lægge alle bekymringer om afstande bag sig.

420 km*

Rækkevidde (WLTP)

30 min.

Ladetid fra 30-80% ved hurtigladning (150 kW)

7,3 sek.

Acceleration (0-100 km/t)

204 hk

Hestekræfter

60,48 kWh

Batteri

18"

Hjul

*Den elektriske rækkevidde bliver påvirket af kørestil, bilens hastighed, køreomgivelser, temperatur og andre faktorer. Det betyder, at de faktiske tal kan afvige lidt fra testtallene. Derudover kan brugen af bilens komfortsystemer som fx aircondition eller sædevarme også påvirke de faktiske tal.

Garanti

Garanti

Med en BYD får du en af markedets bedste og mest omfattende garantier – både på selve bilen, men også på bilens batterier. Det giver tryghed og sikkerhed for, at du er godt kørende mange år ud i fremtiden.

BYD ATTO 3 leveres med en fabriksgaranti på 6 år/150.000 km, mens garantien på batterierne er 8 år/200.000 km (Alt efter, hvad der kommer først).

Læs mere om garantier

Garantierne er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret BYD-forhandler til en slutkunde. Følgende elementer er ikke dækket af BYDs fabriksgaranti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af dansk købelov. Læs mere i den pågældende models garantihæfte.

 

UDSTYR OG TILBEHØR

Bilen er spækket med udstyr - se det hele her
Udstyr og dataliste

Udstyr og dataliste

Avanceret teknologi behøver ikke være svært at håndtere. BYD's biler har en uendelig mængde af innovative køreassistenter og sikkerhedsudstyr, der hjælper dig til en mere behagelig, inspirerende og sikker køretur.

Se udstyr og data
Euro NCAP - 5 Stjerner

Euro NCAP - 5 Stjerner

BYD ATTO 3 har i 2022 fået fem stjerner i den omfattende Euro NCAP-test. Alle BYD's biler er bygget med sikkerhed som højeste prioritet, og derfor forventer vi altid, at bilerne får topvurdering hos Euro NCAP, der siden 1997 har sikkerhedstestet alle nye bilmodeller. Euro NCAP støttes bl.a. af EU-kommissionen samt en række motor- og forbrugerorganisationer i Europa. Når Euro NCAP tildeler de maksimale fem stjerner, er det således en bekræftelse af, at BYD ATTO 3 lever op til alle de højeste standarder, når det gælder sikkerhed.

Se hele tilbehørsbrochuren her

Se hele tilbehørsbrochuren her

Vil du sætte dit eget præg på din BYD ATTO 3, så se vores tilbehørsbrochure.

Se brochuren her

TEKNOLOGISK FRONTRUNNER

BYD har siden 2004 været en af pionérerne inden for elbiler – og det afspejler sig i bilernes teknologi, som på flere områder er banebrydende.

e-Platform 3.0

e-Platform 3.0

BYD ATTO 3 er udstyret med den helt nye BYD e-platform 3.0, som er designet udelukkende til 100% elektriske biler. 3.0 e-platformen har som mål at gøre elbiler mere intelligente og endnu bedre i forhold til sikkerhed og rækkevidde.

Blade Battery

Blade Battery

BYD har været en af pionérerne i batteriindustrien i mere end 26 år. Vores seneste revolutionerende skud på stammen, Blade Battery, har bestået en serie af ekstreme test og er ét af verdens mest sikre batterier.

Læs mere
Varmepumpe som standard

Varmepumpe som standard

Ikke alle elbiler i dag er udstyret med en varmepumpe – men i BYD ATTO 3 er det standard. Pumpen udnytter spildvarmen fra drivlinen til opvarmning og afkøling af kabinen, så du får optimal komfort under kørsel.

GALLERI

BYD ATTO 3 set skråt bagfra

Oplev BYD ATTO 3 hos din lokale forhandler

TILMELD NYHEDSBREV

Så er du blandt de første til at høre nyt om ATTO 3 og BYD.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan skrive i vores chat, ringe til os eller skrive en besked. 

Vi er altid klar til at hjælpe.

Kontakt os 

*VILKÅR FOR 1 ÅRS GRATIS STRØM

Gratis Clever One opladningsabonnement i DK + standardinstallation** af udlånt hjemmeladeboks i 12 mdr. ved køb af ATTO 3 fra d. 13.5.2024 t.o.m. d. 12.8.2024 – dog kun så længe lager haves. Bilen skal være indregistreret inden d. 31.8.2024.

Abonnementsaftalen indgås med Clever A/S. Læs mere på clever.dk/vilkaar. Clever One abn. med eller uden ladeboks. Abonnementspris i 12 mdr. : 0 kr. (værdi: min 9.588,-.) Herefter 799 kr./md. + evt. energitillæg*. Læs mere på clever.dk/energitillaeg. Der opkræves ikke energitillæg i gratis strøm perioden. Ved tilbud med gratis strøm, fortsætter dit Clever abonnement som et betalingsabonnement efter gratisperioden, men kan opsiges til udløb af gratisperioden med et varsel på løbende måned + 1 måned. Aftalen skal opsiges direkte hos Clever A/S og ved at rette henvendelse til: [email protected].

**Standardinstallation af udlånt hjemmeladeboks fra Clever: 0 kr. (værdi: 2.499 kr.). Ønsker du ikke hjemmeladeboks, benytter du blot Clever ladebrikken til at lade på Clevers offentlige ladenetværk i DK. Læs mere på Clevers ladenetværk på clever.dk.

Ladeboks & tilbagebetaling: Vælger du installation af ladeboksen, udlånes denne af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Bemærk at det er nødvendigt at tilmelde sig betalingsservice for at kunne modtage refusion fra Clever. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling. Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde i tilfælde hvor standardinstallation af ladeboks ikke er muligt. Læs mere på Installationsprocessen på clever.dk.

Nedtagning af ladeboks: Der er lovkrav om at nedtagning af ladeboks kun må udføres af autoriseret elektriker. Ønsker du nedtagning af ladeboksen, er der omkostninger forbundet hermed som du selv skal afholde. Du kan vælge Clevers elektriker eller din egen foretrukne elektriker til nedtagningen. Kontakt altid Clever forud for nedtagning uanset hvad du vælger via [email protected]. Omkostning ved nedtagning af ladeboks via Clevers elektriker: 1.800 kr. Læs mere om priser og vilkår for nedtagning af ladeboks her https://clever.dk/vilkaar.