BYD ATTO 3

Fra 285.095 kr.

BYD ATTO 3

Fra 285.095 kr.

BYD ATTO 3. 16,0 kWh/100km. Rækkevidde*: 420 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 10-100%: 5 t og 25 min. v. max ladeeffekt 11 kW. Hurtig-/lynopladning, 30-80%: ca. 30 min v. max ladeeffekt på 80 kW.

*Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

Elektrisk SUV, skabt til alle hverdagens overraskelser

Pris fra 285.095 kr.

Privatleasing fra 3.695 kr.

Designet til høje forventninger

BYD ATTO 3 er en stor, elektrisk SUV med et sporty, aerodynamisk udtryk, som vækker opsigt på vejene og hæver barren for SUV-elbilers formåen.

Farver

Obs: BYD ATTO 3 Comfort Skiing white har en leveringstid op til 2 måneder.
Surfing Blue

Surfing Blue

Climbing Grey

Climbing Grey

Parkour Red

Parkour Red

Skiing White

Skiing White

Interiør

Brugervenlige funktioner og et legende udtryk med masser af funky detaljer gør det til en sand fornøjelse at sidde bag rattet i BYD ATTO 3.
Højt til himlen

Højt til himlen

Nyd lyset fra solens stråler og nattens stjerner igennem det store panorama soltag, som kan skydes tilbage på varme dage.

Komfort på køreturen

Komfort på køreturen

De ergonomiske sportssæder er beklædt med vegansk læder – og kan naturligvis både opvarmes og justeres elektronisk, så komforten er i top.

Behagelige bagsædepladser

Behagelige bagsædepladser

BYD ATTO 3 er bygget på en ny platform, som gør gulvet bagi helt fladt og skaber overraskende meget plads for bagsædepassagererne.

Sansefuld stemning

Sansefuld stemning

Vælg mellem 32 farver til at skabe præcis den stemning, der passer til dit humør – med mulighed for at lade lyset skifte i takt til den musik, du hører.

Rummeligt bagagerum

Rummeligt bagagerum

BYD ATTO 3 har et rummeligt bagagerum på 440 l og med bagsæderne slået ned hele 1.440 l.

Trådløs opladning

Trådløs opladning

Midterkonsollens design afspejler den funky røde tråd i interiøret. Her finder du bl.a. en ladeplade til trådløs opladning af mobiltelefonen.

Overraskende overbevisende

Det er svært ikke at lade sig begejstre over den store BYD ATTO 3’s acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 7,3 sekunder. Og over at få en rækkevidde på 420 km i en el-SUV. Det gør det nemt at lægge alle bekymringer om afstande bag sig.

420 km*

Rækkevidde (WLTP)

30 min.

Ladetid fra 30-80% ved hurtigladning (150 kW)

7,3 sek.

Acceleration (0-100 km/t)

204 hk

Hestekræfter

60,48 kWh

Batteri

18"

Hjul

*Den elektriske rækkevidde bliver påvirket af kørestil, bilens hastighed, køreomgivelser, temperatur og andre faktorer. Det betyder, at de faktiske tal kan afvige lidt fra testtallene. Derudover kan brugen af bilens komfortsystemer som fx aircondition eller sædevarme også påvirke de faktiske tal.

Garanti

Garanti

Med en BYD får du en af markedets bedste og mest omfattende garantier – både på selve bilen, men også på bilens batterier. Det giver tryghed og sikkerhed for, at du er godt kørende mange år ud i fremtiden.

BYD ATTO 3 leveres med en fabriksgaranti på 6 år/150.000 km, mens garantien på batterierne er 8 år/200.000 km.

Garantierne er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret BYD-forhandler til en slutkunde. Følgende elementer er ikke dækket af BYDs fabriksgaranti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af dansk købelov. Læs mere i den pågældende models garantihæfte.

 

Udstyr

Bilen er spækket med udstyr - se det hele her
Se hele udstyrslisten her

Se hele udstyrslisten her

Se udstyr og data
Euro NCAP - 5 Stjerner

Euro NCAP - 5 Stjerner

BYD ATTO 3 har fået fem stjerner i den omfattende Euro NCAP-test. Alle BYD's biler er bygget med sikkerhed som højeste prioritet, og derfor forventer vi altid, at bilerne får topvurdering hos Euro NCAP, der siden 1997 har sikkerhedstestet alle nye bilmodeller. Euro NCAP støttes bl.a. af EU-kommissionen samt en række motor- og forbrugerorganisationer i Europa. Når Euro NCAP tildeler de maksimale fem stjerner, er det således en bekræftelse af, at BYD ATTO 3 lever op til alle de højeste standarder, når det gælder sikkerhed.

Se hele tilbehørsbrochuren her

Se hele tilbehørsbrochuren her

Vil du sætte dit eget præg på din BYD ATTO 3, så se vores tilbehørsbrochure.

Se brochuren her

Teknologisk frontrunner

BYD har siden 2004 været en af pionérerne inden for elbiler – og det afspejler sig i bilernes teknologi, som på flere områder er banebrydende.
e-Platform 3.0

e-Platform 3.0

BYD ATTO 3 er udstyret med den helt nye BYD e-platform 3.0, som er designet udelukkende til 100% elektriske biler. 3.0 e-platformen har som mål at gøre elbiler mere intelligente og endnu bedre i forhold til sikkerhed og rækkevidde.

Blade Battery

Blade Battery

BYD har været en af pionérerne i batteriindustrien i mere end 26 år. Vores seneste revolutionerende skud på stammen, Blade Battery, har bestået en serie af ekstreme test og er ét af verdens mest sikre batterier.

Læs mere
Varmepumpe som standard

Varmepumpe som standard

Ikke alle elbiler i dag er udstyret med en varmepumpe – men i BYD ATTO 3 er det standard. Pumpen udnytter spildvarmen fra drivlinen til opvarmning og afkøling af kabinen, så du får optimal komfort under kørsel.

Galleri

BYD ATTO 3 set skråt bagfra

Oplev BYD ATTO 3 hos din lokale forhandler

Tilmeld nyhedsbrev

Så er du blandt de første til at høre nyt om BYD.