BYD modeller

Om os

Et af de bedst sælgende elbilbrands i verden

Et af de bedst sælgende elbilbrands i verden

BYD er et nyt navn i Danmark, men på verdensplan er det et af de bedst sælgende elbilbrands overhovedet. Glæd dig til foreløbig tre veludstyrede modeller, som alle er i en sikkerhedsklasse for sig.

Verdenskort

Globalisering

400+ byer,70+ lande,6 kontinenter

Global pioner inden for energiløsninger

Global pioner inden for energiløsninger

BYD er en højteknologisk virksomhed med en klar ambition om skabe teknologiske innovationer, som skal bidrage til rejsen mod en mere bæredygtig fremtid. BYD blev grundlagt i februar 1995 og har igennem mere end 20 år med markant vækst spillet en væsentlig rolle inden for elektronik, biler, ny energi og jernbaner. BYD arbejder i spektret fra energigenerering til energilagring og ønsker at levere nul-emissions-løsninger. Vi afslørede allerede i 2004 vores første hel-elektriske konceptbil ET – og er blandt de første NEV (New Energy Vehicle) OEM'er i verden, som har produceret en million elektriske personbiler.

BYD Europa

BYD Europa

BYD Europe har som BYDs første oversøiske datterselskab eksisteret i mere end 20 år. Det primære fokus er at forsyne europæiske kunder med BYDs new energy-køretøjer, genopladelige batterier, solpaneler, energilagringssystemer, jernbaner og andre nye energiprodukter samt relaterede eftermarked-services.

BYD's elbusser kører allerede i mere end 20 lande og i 100 europæiske storbyer (heriblandt København) – et vigtigt skridt mod vores mål om at medvirke til en helt emissionsfri offentlig transport.

BYD og Nic. Christiansen Gruppen

BYD og Nic. Christiansen Gruppen

BYD står for Build Your Dreams. Virksomheden startede i 1995 som batteriproducent og begyndte allerede at producere egne elbiler fra 2003. BYD er en sand pioneer, når det kommer til energi, og har store ambitioner for fremtiden, hvilket passer perfekt med Nic. Christiansen Gruppens "Moving mobility and people"-vision om at levere fremtidens biler og mobilitetsløsninger i Norden og Baltikum.

Mere om NCG
BYD Blade Battery

Blade Battery

Høj sikkerhed

Høj sikkerhed

Råmaterialet, lithiumjernfosfat, har en række gavnlige egenskaber: Langsom varmeudvikling, lav varmeafgivelse og ingen frigivelse af ilt. Herudover forbedrer den unikke, flade rektangelform også køleeffektiviteten og evnen til at forvarme batteriet.

Stærk opbygning

Stærk opbygning

Takket være et revolutionerende design er Blade Battery ultrastærkt. En bikagelignende aluminiumsstruktur med ekstremt stærke paneler på over- og undersiden af batteriet øger modstandskraften, så sikkerheden ved kollision er endnu større.

Lang rækkevidde

Lang rækkevidde

Blade Battery fylder 50% mindre end traditionelle batteripakker, hvilket forbedrer energitætheden og giver længere rækkevidde.

Lang levetid

Lang levetid

Derudover imponerer Blade Battery med en lang batterilevetid på over 5000 op- og afladningscyklusser.

Branchens strenge sikkerhedstests

Branchens strenge sikkerhedstests

Blade Battery er det eneste NEV-batteri, der uden problemer har bestået den såkaldte sømpenetrationstest uden at udsende ild eller røg. Herudover nåede overfladetemperaturen kun 30- 60°C.

Sømpenetrationstesten anses for at være en af de allerstrengeste måder at teste batteriers termiske løb på. Formålet er at simulere en intern kortslutning af batteriet, der typisk forårsages af udefrakommende, skarpe metalgenstande, der kan trænge ind i batteriet i en alvorlig trafikulykke.

BYD GARANTI

BYD garantlogoer

Med en BYD får du en af markedets bedste og mest omfattende garantier. Alle BYD-biler er omfattet af en fabriksgaranti på 6 år/150.000 km., mens garantien på batterierne er 8 år/200.000 km.

Vi tilbyder den omfattende garanti, fordi vi ved, at holdbarheden på vores biler er noget særligt. Det ved vi, fordi vi har lavet biler i næsten 20 år, og fordi vi har videreudviklet dem og tilpasset dem til det europæiske marked gennem de seneste 15 år.

Oprindeligt var BYD en fabrik, der udviklede innovative batterier. Det gør vi stadig, og det giver os en kæmpe fordel i forhold til andre fabrikanter af elbiler. Vi ved nemlig, hvad der skal til, for at biler og batterier fungerer optimalt med hinanden, og vi ved, hvilke udfordringer et godt bilbatteri skal kunne klare.

Det er alt sammen med til at styrke holdbarheden på både vores biler og batterier, og det understreger vi ved at tilbyde en garanti på 6 år/150.000 km. på selve bilen og 8 år/200.000 km. på batteriet.

Læs mere om garantier

Hvis batteriet kræver garantireparation (uanset model), vil BYD reparere enheden eller erstatte den med en ny, istandsat eller genfremstillet del efter BYDs eget skøn. Udskiftning af strømbatteri garanterer ikke, at køretøjet returneres så godt som nyt, men BYD sikrer, at udskiftningsbatteriets kapacitet vil være mindst lig med det originale batteris kapacitet, før fejlen opstår. Læs mere og batterigarantien i den pågældende models garantihæfte.