ELBIL TOUR 2024

Oplev BYD på Elbil Tour 2024

Elbilerne fra BYD er legesyge og intelligente. Derfor glæder vi os til at tage dem med rundt i Danmark og præsentere fire forskellige modeller for jer. Se hele planen for Elbil Tour 2024 herunder og book en prøvetur med det samme.

Fra fredag d. 20. april er vi med på Elbil Tour 2024, der starter i City2 i Taastrup, og som senere kommer til Frederiksberg, Slagelse, Kolding, Randers, Herning og Aalborg.

Du får mulighed for at prøvekøre både BYD DOLPHIN, BYD ATTO 3, BYD SEAL og den helt nye BYD SEAL U. Du kan også deltage i masser af konkurrencer og aktiviteter for børn og voksne – BYD er officiel partner ved sommerens EM-slutrunde i fodbold, og derfor er vores stand pakket ind i UEFA 2024-tema.

Tour-planen

City 2 Taastrup | 20.-21. april
Frederiksberg Centret | 27.-28. april
VestsjællandsCentret | 4.-5. maj
Kolding Storcenter | 18. maj
Randers Storcenter | 25.-26. maj
HerningCentret | 1.-2. juni
Aalborg Storcenter | 8.-9. juni

Om lørdagen byder vi på masser af prøveture, konkurrencer og aktiviteter for både børn og voksne. Om søndagen står vi klar til at give dig en prøvetur*. Både lørdag og søndag har du mulighed for at deltage i konkurrencen om billetter til EM.

*Der er ikke mulighed for prøvekørsler om søndagen i Kolding.

Program

Om lørdagen byder vi på masser af prøveture, konkurrencer og aktiviteter for både børn og voksne. Om søndagen står vi klar til at give dig en prøvetur. Både lørdag og søndag har du mulighed for at deltage i konkurrencen om billetter til EM.

*Der er ikke mulighed for prøvekørsler om søndagen i Kolding.

Konkurrencer til de fodboldglade

Vi er sponsor ved UEFA 2024 – og det fejrer vi på årets Elbil Tour, hvor vi pakker vores stand ind i slutrunde-stemning og byder på fodboldrelaterede konkurrencer. Begynd opladningen til sommerens EM sammen med os på årets Elbil Tour.

Book prøvetur

Vil du være sikker på en plads bag rattet i en BYD DOLPHIN, BYD ATTO 3, BYD SEAL eller BYD SEAL U, anbefaler vi, at du booker en prøvetur. Der plejer at være rift om at prøvekøre vores biler, og derfor tager vi fire forskellige modeller med på Elbil Tour. Det øger chancen for, at alle kan nå at prøve en BYD, men book alligevel i forvejen, så du er sikker på en tur. Klik på den by, hvor du besøger Elbil Tour, så guider vi dig resten af vejen til prøveturen.

Taastrup

Taastrup

Book
Frederiksberg

Frederiksberg

Book
Slagelse

Slagelse

Book
Kolding

Kolding

Book
Randers

Randers

Book
Herning

Herning

Book
Aalborg

Aalborg

Book