BYD HAN

Fra 609.995 kr.

BYD HAN

Fra 609.995 kr.

Verdensklasse design - overlegen luksus

Pris fra 609.995 kr. Privatleasing fra 11.995 kr.
Aerodynamisk overlegenhed

Aerodynamisk overlegenhed

Med en ekstremt lav CW-værdi på kun 0,23 har BYD HAN den perfekte balance mellem hastighed, rækkevidde og design. Kort og godt suveræn effektivitet pakket suverænt lækkert ind.

Futuristiske forlygter

Futuristiske forlygter

De imponerende forlygter har et futuristisk udtryk, som på den mest stilfulde måde kombinerer æstetik og teknologi.

Iøjnefaldende baglygter

Iøjnefaldende baglygter

De iøjnefaldende LED-baglygter, der løber i hele bilens bredde, giver et stærkt og yderst synligt design-statement.

Prisvindende design i verdensklasse

BYD HAN har vundet iF Design Award, som er en af de mest prestigefyldte og internationalt anerkendte designpriser. Og med god grund, for her er en bil, hvor alt er tænkt ned i mindste detalje.

Farver

Al Blue

Al Blue

Time Grey

Time Grey

Emporer Red

Emporer Red

Space Black

Space Black

Snow White

Snow White

Emerald Green

Emerald Green

Interiør

Kontrol lige ved hånden

Kontrol lige ved hånden

Stort set alt i BYD HAN styres fra en 15,6” touchskærm, der kan roteres, så den står horisontalt eller vertikalt. Skyd panoramataget tilbage, indstil sædevarme, styr ventilationen, vælg musik. Alt er lige ved hånden.

Håndværk for kendere

Håndværk for kendere

Varme i for- og bagsæder leverer sammen med varme i rattet den ultimative komfort, ligesom sæderne er fremstillet af blødt Nappa-læder. Alt, du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde turen.

Suveræn lyd

Suveræn lyd

Det eksklusive, danskproducerede Dynaudio® lydanlæg er ren forkælelse af sanserne. Skru op for de 12 hifi-højtalere og oplev en enestående lydkvalitet, der får musikken til at lyde bedre end nogensinde.

Imponerende acceleration

Sæt dig bag rattet i BYD HAN og oplev den kriblende fornemmelse, en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 3,9 sekunder giver dig. En sand fryd for alle sanser.

521 km*

Rækkevidde (WLTP)

25 min.

Ladetid fra 30-80% ved hurtigladning (150 kW)

3,9 sek.

Acceleration (0-100 km/t)

517 hk

Hestekræfter

85,4 kWh

Batteri

19"

Hjul

*Den elektriske rækkevidde bliver påvirket af kørestil, bilens hastighed, køreomgivelser, temperatur og andre faktorer. Det betyder, at de faktiske tal kan afvige lidt fra testtallene. Derudover kan brugen af bilens komfortsystemer som fx aircondition eller sædevarme også påvirke de faktiske tal.

Garanti

Garanti

Med en BYD får du en af markedets bedste og mest omfattende garantier – både på selve bilen, men også på bilens batterier. Det giver tryghed og sikkerhed for, at du er godt kørende mange år ud i fremtiden.

BYD HAN leveres med en fabriksgaranti på 6 år/150.000 km, mens garantien på batterierne er 8 år/200.000 km.

Garantierne er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret BYD-forhandler til en slutkunde. Følgende elementer er ikke dækket af BYDs fabriksgaranti: Dæk, fælge, 12 volts-batteri og originalt tilbehør. Disse er dækket af dansk købelov. Læs mere i den pågældende models garantihæfte.

 

Udstyr

Bilen er spækket med udstyr - se det hele her
Se hele udstyrslisten her

Se hele udstyrslisten her

Se udstyr og data

Teknologisk frontrunner

BYD har siden 2004 været en af pionérerne inden for elbiler – og det afspejler sig i bilernes teknologi, som på flere områder er banebrydende.
Blade Battery

Blade Battery

BYD har været en af pionérerne i batteriindustrien i mere end 26 år. Vores seneste revolutionerende skud på stammen, Blade Battery, har bestået en serie af ekstreme test og er ét af verdens mest sikre batterier.

Læs mere
7110929 BYD HAN Hero 1920X1080px 5

Oplev BYD HAN hos din lokale forhandler