BYD DOLPHIN AUTOBEST 2024 1440X810px

BYD DOLPHIN kåret til årets fornuftskøb i Europa

Motorjournalister fra 31 europæiske lande har peget på BYD DOLPHIN som årets fornuftskøb i Europa i 2024. Det er første gang, den europæiske sammenslutning af motorjournalister, AUTOBEST, har uddelt prisen til en BYD-model.

AUTOBEST-juryen pegede ikke kun på BYD DOLPHIN på grund af bilens komfort, kvalitet og fantastiske køreoplevelse, men også på grund af det rummelige interiør, der overrasker i forhold til bilens kompatkte størrelse. Den tilgængelige pris kombineret med et højt niveau af garanti, standardudtyr og banebrydende teknologier, var også med til at overbevise juryen.

I juryens konklusion lød det: "BYD DOLPHIN er uovervindelig, når det kommer til forholdet mellem pris, kvalitet og rækkevidde". Desuden lovpriste juryen de kompakte dimensioner på BYD DOLPHIN, som kombineret med den store rummelighed og gavmilde plads til passagererne var med til at løfte en i forvejen imponerende køreoplevelse.

5 stjerner i Euro NCAP

5 stjerner i Euro NCAP

BYD DOLPHIN er tildelt de maksimale 5 stjerner i den anerkendte europæiske sikkerhedstest Euro NCAP, og BYD's eget Blade Battery har ligeledes opnået imponerende resultater i sikkerhedstests som et revolutionerende batteri uden kobolt, mangan og nikkel. Den særlige sammensætning af batteriet gør det nemlig både mere stabilt, sikkert og holdbart end almindelige lithium-ion-batterier.

Præsidenten for AUTOBEST udtaler

Præsidenten for AUTOBEST udtaler

"BYD DOLPHIN har vundet titlen. Og det er velfortjent. Det faktum at BYD DOLPHIN er fabrikeret af BYD, der er en af verdens førende virksomheder indenfor elektrificering, er også vigtigt. BYD DOLPHINs sejr er et tydeligt bevis på, at bilindustrien er på vej til at blive en mere global forretning med færre afgrænsninger, end vi så for nogle få år siden. Industrien vokser i alle områder af verden med producenter, der både appellerer til dem, der vil have høj sikkerhed og vidt forskellige kørevaner - herunder de meget krævende europæiske forbrugere".

BYD DOLPHIN kom til Danmark i slutningen af 2023 og var også blandt de sidste nominerede i kåringen af Årets Bil i Danmark 2024. Læs artiken her

Vil du læse mere om BYD DOLPHIN

Vil du læse mere om BYD DOLPHIN

BYD DOLPHIN er en unik elbil i sin prisklasse. For ikke nok med, at den har en forrygende udstyrs- og sikkerhedspakke til prisen og en attraktiv garantiordning, så klarer den også sagtens 400 kilometer på en enkelt opladning.

Læs mere